День цивільного захисту

2015-05-08

/Files/photogallery/732/DSCN1567.JPG Робота з вогнегасником

8 травня 2015 р. у Глиннівському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» відбувся День цивільного захисту. Заздалегідь був розроблений план заходів до Дня ЦЗ. Зокрема, класними керівниками були проведені уроки ОБЖ на тему «Надзвичайні ситуації та поведінка дітей у них», «Будова і використання протигазів. Одягання та знімання (на швидкість)», бесіди «Можливі небезпечні ситуації, аварії, катастрофи та захист від їх наслідків. Надання допомоги потерпілим», «Способи оповіщення пожежної охорони і населення про пожежу. Надання допомоги в рятуванні людей».

Також цього дня учні та вчителі змогли подивитися театралізоване дійство «Пожежникам – ура!», повболівати за учасників вікторини «Моє здоров’я», оглянути виставку малюнків під назвою «Надзвичайні ситуації очима дітей» та самим стати учасниками прес-конференції на тему «Причини виникнення надзвичайних ситуацій мирного і воєнного часу».

За сигналом «Увага! Пожежа!» пройшло оповіщення про можливу пожежну небезпеку, після чого чітко й організовано була проведена евакуація учнів, вчителів та персоналу школи. Далі на шкільному подвір’ї директор школи Карповець Микола Петрович розповів про правила поводження при пожежі, а також учні змогли подивитися, як правильно користуватися вогнегасником.

Одним із головних завдань проведених заходів було ще раз нагадати учням та працівникам школи про правила, яких слід дотримуватися при пожежі та надзвичайних ситуаціях, як надавати першу допомогу потерпілим.

Щоб усі заходи в рамках Дня ЦЗ пройшли цікаво, змістовно, організовано, доклали зусиль директор школи Карповець Микола Петрович, заступник директора з навчально-виховної роботи Коханевич Володимир Михайлович, вчитель предмету «Захист Вітчизни» Дробуш Михайло Аристархович, класні керівники, вчителі-предметники. Творчий підхід до фотооформлення заходів до Дня ЦЗ продемонструвала педагог-організатор Колодич Наталія Арсенівна.

Завдяки проведеним заходам всі отримали багато нових та корисних знань про цивільний захист. Сподіваємося, цей захист нам не знадобиться


Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi