Останній дзвоник

2015-06-26

"В добрий час!"

День сьогодні такий незвичайний!

Встало сонце, умите в росі.

Покликав до школи нас дзвоник останній,

І зібрались на свято усі.

Прекрасна весняна пора зібрала на шкільному подвір’ї усю шкільну родину. Адже саме 29 травня 2015 року проводилося свято Останнього дзвоника у Глиннівському НВК. Це свято було водночас і радісним, і сумним. Радісним, бо закінчився навчальний рік, починається веселе, безтурботне літо – час відпочинку. А сумним цей день є для випускників, які востаннє у школі як учні.

У цю святкову пору лунало дуже багато гарних та приємних слів в адресу вчителів та школи від випускників. Та найбільше побажань було саме одинадцятикласникам. В першу чергу із закінченням школи їх привітали класні керівники: Кузьмич Надія Петрівна, Маринич Микола Петрович, Лесковець Валентина Іванівна. Напутні слова-побажання звучали від директора НВК Карповця Миколи Петровича, першої вчительки випускників Рябущиць Людмили Петрівни.

На урочисту лінійку окрім учнів та вчителів прийшли шановні гості: представник Рокитнівської райдержадміністрації Солонович Олег Степанович, сільський голова Карповець Юрій Петрович, учасники АТО села Глинне Кузьмич Юрій Володимирович та Шульга Андрій Миколайович. Вони побажали випускникам щастя, удачі, щасливої дороги у майбутнє, успішної здачі ЗНО, вступу до ВНЗ та всього найкращого!

До цих привітань приєднуються всі вчителі, учні, працівники Глиннівського НВК!

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi